Frederik Rønnow spiller mandag aften sidste kamp for Brøndby, der på hjemmebane møder AaB i den 36. runde af Superligaen.

af: Emil Plovgaard

Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

Et udsolgt Brøndby Stadion tager mandag aften afsked med Frederik Rønnow, som i løbet af flere sæsoner har tørnet ud for Vestegnsklubben.

Rønnow håber på at kunne holde rent bur mod nordjyderne i jagten på mesterskabet. Alt afhænger dog af, om FC Midtjylland får en sejr mod AC Horsens på MCH Arena. Hvis ikke det sker, og Brøndby sejrer, ryger mesterskabet til Vestegnen.

Stor udrensning i Barcelona: Ni spillere skal væk – Flop rygtes til Liverpool

TV3 Sport erfarer, at Troels Bech og Alexander Zorniger sammen har fundet frem til en passende erstatning for Frederik Rønnow.

Ifølge mediet sætter Brøndby alt ind på at hente tyske Marvin Schwäbe, der i denne sæson har været udlejet til Dynamo Dresden fra Hoffenheim. Desuden står han noteret for 26 ungdomslandskampe for Tyskland.

Schwäbe har stadig et år tilbage af sin kontrakt med Hoffenheim, hvilket betyder, at Brøndby skal slippe en sum for tyskeren.

Avis: Liverpool-skifte er 99 procent sikkert

Ifølge TV3 Sport er der i øjeblikket forhandlinger mellem de to klubber. Prisniveauet skal bestemmes, og det skal være et niveau, som begge parter kan acceptere.

Marvin Schwäbe har i denne sæson været lejet ud til Dynamo Dresden i 2. Bundesliga. Foto: Matej Divizna/Bongarts/Getty Images

Brøndby fik 21 millioner kroner for Frederik Rønnow, som efter sæsonen skifter til Bundesliga-klubben Eintracht Frankfurt, hvor han skal afløse en tidligere Brøndby-keeper, nemlig Lukas Hradecky.

Rønnow er iblandt de udtagede til Danmarks bruttotrup til det kommende VM i Rusland denne sommer.

Vidunderdreng skifter til Manchester United: Har afslået både Chelsea, Liverpool og Manchester City