Ronald Koeman overtager den ledige trænerstol på Goodison Park. Det meddeler agenten.

 

Everton fyrede Roberto Martínez efter en skuffende sæson, og længe har rygterne om den kommende manager floreret i medierne. Her på Fodboldspilleren.dk har vi tidligere skrevet, at Sevillas Unai Emery var favorit til jobbet, men ham bliver det ikke.

LIVERPOOL, ENGLAND - APRIL 16:  Roberto Martinez, manager of Everton greets Ronald Koeman, manager of Southampton during the Barclays Premier League match between Everton and Southampton at Goodison Park on April 16, 2016 in Liverpool, England.  (Photo by Gareth Copley/Getty Images)

Her ses den tidligere- og formentlig nye Everton-manager i en kamp i Premier League (Photo by Gareth Copley/Getty Images)

I stedet er den nuværende Southampton-manager Ronald Koeman ifølge mediet Voetbal International meget tæt på kunne kalde sig ny chef på Goodison Park. Hollænderens agent Rob Jansen udtaler:

”Vi (Koeman, red.) er nået til enighed med Everton om en aftale. Nu er det op til de to klubber at blive enige”

Agenten hentyder til, at de personlige vilkår er på plads, men at det nu er op til Everton at købe Koeman fri af sin nuværende kontrakt med Southampton. Den løber endnu ét år.

Ronald Koeman kom til Premier League og Southampton i sommeren 2014. Før da var han cheftræner i Feyenoord og AZ Alkmaar.