Manchester United er længe blevet kædet sammen med Real Madrids Alvaro Morata, men handlen har efter sigende trukket ud. Derfor har The Red Devils nu vendt blikket mod en anden topangriber. 

LIVERPOOL, ENGLAND – OCTOBER 30: Romelu Lukaku of Everton reacts after missing a chance during the Premier League match between Everton and West Ham United at Goodison Park on October 30, 2016 in Liverpool, England. (Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images)

Manchester United og Everton er blevet enige om en pris på Romelu Lukaku, der således ikke er langt fra et skifte til Old Trafford. Det skriver BBC. Ifølge det engelske medie skulle prisen lyde på 635 millioner kroner.

Læs også: Avis: Brøndby har alligevel ikke råd til Groningen-spiller – se deres sølle transferbudget her

Det blev til 25 mål i sidste sæson for Lukaku i Everton-trøje, og den 24-årige angriber blev kun overgået af Harry Kane på Premier Leagues topscorerliste i sidste sæson. På rygtebørsen har han de seneste dage lignet en ny mand i Chelsea, men nu ser José Mourinho altså ud til at slå sin tidligere klub i kampen om Lukakus underskrift.

BBC skriver ydermere, at skiftet ikke er forbundet med Evertons påståede interesse i Wayne Rooney. Der vil dermed ikke blive tale om en byttehandel mellem Everton og Manchester United.

Læs også: Europæiske storklubber jagter ung Dortmund-stjerne