Real Madrid er nået til enighed med brasilianske Santos angående et skifte for den 17-årige vidunderdreng Rodrygo. Santos er den samme klub, som i sin tid – 2013 – solgte Neymar Jr. til FC Barcelona. De er kendt for at være en af de største talentfabrikker i Brasilien.

SANTOS, BRAZIL – APRIL 24: Rodrygo #9 of Santos on the ball during the match between Santos and Estudiantes (ARG) as a part of Copa Libertadores 2018 at Vila Belmiro Stadium on April 24, 2018 in Santos, Brazil. (Photo by Ricardo Nogueira/Getty Images)

Angriberen har tiltrukket en masse interesse på det seneste – Barcelona var det første hold, som lurede på ham – men nu er en aftale til en værdi af 45 millioner euro blevet indgået mellem de europæiske mestre og det brasilianske mandskab.

Da de allerede har brugt adskillige mængder penge på et andet stort teenage-talent – Vinicius Junior – står det ret klart, at Real Madrid er villige til at bruge mange penge på ungdommen.

I håbet om at opforstre den næste Neymar, har klubben atter kigget mod Brasilien, for at finde en usleben diamant. Og de mener selv, de har fundet en.

LÆS OGSÅ: Higuain: Jeg ville elske at spille i Premier League

Ifølge den store, spanske sportsavis, Marca, har Santos accepteret et bud på 45 millioner euro fra Real Madrid. Det menes, at det er frikøbsklausulen på den unge Rodrygo.

Det er en nyhed, som Barcelona nok ikke er glade for at høre. De har gennem længere tid kæmpet for brasilianerens underskrift, og nu har rivalerne altså fået den først.

Selvom aftalen allerede nu er indgået, så skifter Rodrygo ikke klub før januar 2019. Akkurat som tilfældet også var med Gabriel Jesus i Manchester City.

LÆS OGSÅ: Fekir til Liverpool? Nu afviser Lyon snakken