En FC Barcelona-spiller kan meget vel finde sig en ny klub til sommer. Det står nemlig klart, efter den spanske klub har valgt ikke at give Ivan Rakitic en ny, forbedret kontrakt.

AF: EMIL PLOVGAARD

BARCELONA, SPAIN – APRIL 07: Ousmane Dembele of FC Barcelona conducts the ball among his teammates Ivan Rakitic and Philippe Coutinho and Gabriel Pires of CD Leganes during the La Liga match between Barcelona and Leganes at Camp Nou on April 7, 2018 in Barcelona, Spain. (Photo by Alex Caparros/Getty Images)

Ivan Rakitic er en af nøglespillerne under Ernesto Valverde hos FC Barcelona. Men efter denne sommer kan et samarbejde mellem de to være slut.

På forsiden af dagens udgave af den spanske sportsavis, Sport, står der ’Stop Rakitic’, idet den 30-årige kroats fremtid er til diskussion.

Det er mest på grund af, at den tidligere Sevilla-spiller forlanger en ny og forbedret kontrakt. De forsvarende spanske mestre har dog ingen planer om at en tilbyde en ny aftale.

LÆS OGSÅ: MONSTER-BYTTEHANDEL: Salah skal til Juventus

PSG var meldt interesseret i spilleren sidste sommer, men Valverde overbeviste ham om at blive i klubben. Siden da har han spurgt om en bedre aftale, og det har ikke ligefrem gjort Blaugrana glade.

Rakitic har sat Josep Maria Bartomeu under pres for en ny, forbedret aftale. I mellemtiden fortsætter den kroatiske midtbanespiller med at modtage interesse fra flere større klubber. Det drejer sig blandt andet om Manchester United, Chelsea, Juventus, FC Bayern München og Inter Milan.

Det meldes, at Manchester United og Chelsea, såvel som de andre klubber, har forespurgt om Rakitic’ tilgængelighed denne sommer.

LÆS OGSÅ: Italiensk medie: Arsenal kigger på Liverpool-flop

FC Barcelona har allerede lavet en aftale med Ajax’ Frenkie de Jong, og Sport skriver, at Rakitic’ afgang vil være jordens overgang for klubben. Endvidere kan de skrabe nogle penge sammen til fremtidige transfers via et salg. Klubben har værdisat Rakitic til 65 millioner euro.

De næste få uger bliver afgørende for Rakitic, der skal overveje hans fremtid.

LÆS OGSÅ: Ole Gunnar Solskjær RASENDE på PSG-spiller: Han fik ham udvist med vilje!