Christian Eriksen går snart ind i de sidste 12 måneder af sin kontrakt med engelske Tottenham. På grund af det faktum, slikker en række bejlere sig i øjeblikket om munden.

af: Emil Plovgaard

Christian Eriksen
Christian Eriksen jubler efter et mål mod Inter på San Siro i efteråret 2018. Foto: Dan Istitene/Getty Images

Forhandlingerne om en mulig kontraktforlængelse er endnu ikke gået i gang ifølge flere engelske medier. Og det har fået flere klubber til at åbne både øjne og ører.

Christian Eriksen, som oprindeligt kommer fra Middelfart på Vestfyn, skiftede i sommeren 2013 til Tottenham for omkring 12 millioner pund.

Siden da har hans præstationer været støt stigende for London-klubben. Den danske midtbanespiller er blevet lagt mærke til hos flere klubber.

Han er ad flere omgange blevet kædet sammen med et skifte til FC Barcelona. Og nu skriver det engelske medie, The Times, at eventuelle interesserede må hoste op med 60 millioner pund, hvis de vil have fat i den danske landsholdsspiller.

LÆS OGSÅ: Cristiano Ronaldo til Juve-ledelsen: Hent disse seks spillere!

Det på trods af, at der altså kun er 12 måneder tilbage af den kontrakt, som han forlængede i 2016 med fire år.

Real Madrid er ingen hemmelig beundrer af danskeren. Zinedine Zidanes mandskab har også forsøgt at kontakte spillerens agent, forlyder det.

Manchester United forsøgte i 2016 at kapre Christian Eriksen, men også uden held.

The Times skriver endvidere, at Tottenham blev frustrerede, da forhandlingerne om Gareth Bale i 2013 trak ud med netop Real Madrid. Derfor overvejer klubben en ekstra gang, før den vil forhandle med madrilenerne igen.

LÆS OGSÅ: Sydlige himmelstrøg: Spansk traditionsklub vil hente Mukhtar