Adskillige kilder i Portugal kan berette om, at Manchester United nu er meget nær en endelig aftale med den 20-årige portugiser, Goncalo Guedes, der til dagligt holder til i Benfica.

PORTO, PORTUGAL – SEPTEMBER 20: Benfica’s forward Goncalo Guedes during the match between FC Porto and SL Benfica for the Portuguese Primeira Liga at Estadio do Dragao on September 20, 2015 in Porto, Portugal. (Photo by Carlos Rodrigues/Getty Images)

af Emil Plovgaard

Record påstår, at den 20-årige angriber er en af Portugals største talenter i øjeblikket, og bliver allerede nu sammenlignet med den tidligere spiller på Old Trafford landsmanden, Cristiano Ronaldo.

LÆS OGSÅOfficielt: Southampton-stjerne skifter til West Ham

Guedes er en usleben diamant og har potentialet til at blive en af fodboldens største spiller. Uniteds talentspejdere har også allerede sendt fremragende rapporter til træner, Jose Mourinho.

LÆS OGSÅEndelig er Balo faldet til i en klub: Trives i stor stil

De Røde Djævle er også blevet kædet sammen med en række andre Benfica-spillere i denne måned. Både Victor Lindelöf og Nelson Semedo skulle efter sigende være på vej til en af verdens største klubber.

LÆS OGSÅLegenden vender hjem: Liverpool hyrer Gerrard

20-årige Guedes har befundet sig i den portugisiske hovedstad, siden han var 8 år og har allerede fået to landskampe for Portugal.

LÆS OGSÅEkspert: Liverpool vinder ikke Premier League uden disse to spillere