Manchester City gik glip af Jorginho sidste sommer, og i det sidste transfervindue fik man heller ikke fat på Frenkie de Jong, selvom der angiveligt var interesse fra The Citizens.

AF: EMIL PLOVGAARD

SINSHEIM, GERMANY – OCTOBER 23: Tanguy Ndombele of Olympique Lyonnais celebrates after scoring his team’s second goal during the Group F match of the UEFA Champions League between TSG 1899 Hoffenheim and Olympique Lyonnais at Wirsol Rhein-Neckar-Arena on October 23, 2018 in Sinsheim, Germany. (Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images)

Pep Guardiola er i gang med at finde en erstatning for den brasilianske midtbanespiller, Fernandinho.

Man har prøvet flere gange, men det er ikke lykkedes indtil videre: At finde en erstatning for Fernandinho. Både Jorginho og Frenkie de Jong er man gået glip af de i foregående to transfervinduer.

Nu er Pep Guardiola dog overbevist om, at han kan få Tanguy Ndombele fra Lyon til Premier League. Det skriver det engelske medie, The Sun.

LÆS OGSÅ: MONSTER-BYTTEHANDEL: Salah skal til Juventus

Den 33-årige Fernandinho har optrådt i 33 kampe for Manchester City i denne sæson, og The Blues har set noget skrøbelige ud i defensiven, da der ikke har været opbakning nok til brasilianeren på City-midtbanen.

Ilkay Gündogan og Fabian Delph har begge forsøgt at fylde hullet ud ved siden af brasilianerens plads, lige såvel som midterforsvareren, John Stones. Ingen af dem har dog varetaget den rolle til UG.

Nu skriver The Sun så, at Ndombele, som var med i Lyons nederlag til Manchester City i Champions League-gruppespillet denne sæson, er City-trænerens førsteprioritet.

LÆS OGSÅ: KÆMPE-HANDEL PÅ VEJ: FC Barcelona og Real Madrid slås om den samme spiller

Mediet skriver endvidere, at City angiveligt vil lægge 70 millioner pund på forhandlingsbordet for den franske landsholdsspiller denne sommer.

– Jeg kunne have forladt klubben, men Lyon var meget bestemte. De ville ikke af med mig, fortæller Ndombele om et forestående skifte til City til Canal Football Club.

– Jeg følte ikke, at jeg var parat til at komme væk. Nu føler jeg til gengæld, at det er på rette tid.

– Jeg har spillet en masse kampe og er blevet udtaget til det franske landshold, afslutter Ndombele.

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester City smider KÆMPEBELØB for Real-stjerne