Lionel Messi udebliver fra Barcelona træning. Er han på vej til London?

Problemerne i den spanske storklub FC Barcelona, bliver ved med at dukke op. Der er uro i klubben og senest blev det til et 1-0 nederlag på udebane til Real Sociedad i den spanske La Liga. I kampen var stjernerne Lionel Messi og Neymar blandt andet blevet bænket, fordi træner Luis Enrique angiveligt mente, at de ikke var klar til kamp.

Du kan læse om Messis løn her.

Zubizarreta fyret

Andoni_ZubizarretaMandag fik Barcelonas sportschef Andoni Zubizarreta en fyreseddel og samtidigt forlod den tidligere anfører, Carles Puyol sit job som assistent for netop Zubizarreta. Nu skulle Lionel Messi så angiveligt have misset mandagens træning. Han skulle eftersigende ikke længere have tiltro til, at klubben kan få vendt den negative spiral med Luis Enrique i spidsen.

Messi på vej til Chelsea?

Det har for alvor sat gang i rygterne om, at Messi skulle være på vej væk fra Barcelona. Engelske Chelsea med José Mourinho i spidsen skulle være klar til, at udnytte den urolige situation omkring Messi og Barcelona. De er således klar med et beløb i størrelsesordnen 1,8 – 2,3 mia. kroner for den argentinske troldmand, hvilket vil gøre handlen til den klart største nogensinde. Lionel Messi er samtidigt begyndt, at følge Chelseas officielle Instagram-konto, samt Chelsea stjernerne Thibaut Courtois og Felipe Luis.
[socialpoll id=”2244028″]