Lionel Messi har offentligt meldt ud, at han støtter et køb af Antoine Griezmann fra Atlético Madrid denne sommer. Den franske landsholdsspiller er tilgængelig for en sum af 100 millioner euro på grund af en frikøbsklausul i hans kontrakt med Atlético Madrid.

Messi med den gyldne støvle

Foto: Alex Caparros/Getty Images

FC Barcelona er angiveligt forrest i køen i en række af interesserede klubber, som gerne vil gafle franskmanden denne sommer.

Flere medier har skrevet, at Griezmann er klar til at afslå Barcelonas tilbud, og i stedet binde sig til en ny, lukrativ aftale med Diego Simeones tropper.

Messi er dog opsat på at spille sammen med den 27-årige angriber på Camp Nou. I et interview med Mundo Deportivo, har han kommenteret på muligheden for at spille sammen med Griezmann i næste sæson.

LÆS OGSÅ: Cristiano Ronaldo: Disse seks spillere kan følge i mine fodspor

LÆS OGSÅ: 5 unge stjerner i Premier League, som kan tage VM med storm

LÆS OGSÅ: Umtiti har skrevet under på ny kontrakt med Barca: Se hans skyhøje frikøbsklausul

Messi om Griezmann: Vi ville kunne forstå hinanden godt

– Han er en fantastisk spiller, og vi ville kunne forstå hinanden godt, fortæller den lille argentiner til den store, spanske sportsavis.

– Han går igennem exceptionelle øjeblikke i hans karriere i denne stund. Det er endnu ikke hundrede procent, men desto mere kvalitet, vi besidder, desto bedre. Vi vil være det bedste hold i verden, og derfor bliver vi nødt til at hente de bedste spillere.

LÆS OGSÅ: 23 vanvittige spillere: Truppen som ikke kom med til VM

LÆS OGSÅ: Her er Kroatiens VM-trup: Kun én Premier League-spiller er med

LÆS OGSÅ: CHOK: Klopp takker ja til Real Madrid – på to betingelser