during the Premier League match between Liverpool and Brighton and Hove Albion at Anfield on May 13, 2018 in Liverpool, England.

Den egyptiske fodboldstjerne, Mohamed Salah, gør sig i øjeblikket hos Liverpool i Premier League. Og det vil han fortsætte med de næste tre til fire år. Det fortæller hans landsmand, Mido.

Mohamed Salah er den største profil hos Liverpool, og på trods af, at han denne sommer forlængede kontrakten med klubben, er der en vis frygt at spore hos de fleste Liverpool-fans, der er bange for, om egypteren på et tidspunkt skifter til Real Madrid.

LÆS OGSÅ: Medie: Salah og Alisson overbeviste Liverpool-spiller om at skifte væk

Men det gør han ikke umiddelbart. I hvert fald, hvis man spørger Mido, som tidligere har tørnet ud for West Ham og Tottenham i Premier League.

– Jeg har snakket med nogle folk omkring ham. Han er meget tilfreds. Han ønsker at blive i Liverpool så længe, han kan, fortæller egypteren til Sky Sports.

– Han har etableret sig selv som en profil hos Liverpool, og jeg tror, at han bliver i Liverpool i tre eller fire sæsoner mere.

– Hvorfor ville han forlade dem? Real Madrid er en kæmpe klub, men Liverpool er heller ikke en lille klub. At være der og blive elsket af fansene, er det, som alle spillere drømmer om, afslutter Mido.

LÆS OGSÅ: Officielt: Michael Laudrup har fået job i Danmark

Salah har spillet 50 kampe i Premier League, hvor det er blevet til 35 mål og 13 oplæg. Hovedsageligt er disse foregået med en Liverpool-trøje over hovedet, men egypteren har også haft et ophold hos Chelsea, der dog var knapt så succesrigt.

LÆS OGSÅ: Rasmus Falk om kritik: Det er bare useriøst