Chelsea kæmper i disse tider for at fastholde sig i toppen af Premier League og for ikke at komme ind i en taberstime, som det var tilfældet sidste sæson. Af den grund er det faktisk positivt, at der rent faktisk er andre spillere, der brænder efter at trække en Chelsea-trøje over hovedet. 

Af David Paris 

Chelsea har som bekendt rigtige mange spillere udlånt i denne sæson og vi kender alle sammen til angriber Tammy Abraham i Bristol City, i den næstbedste engelske række, der er topscorer. Og til Alex Kiwomya, der sidste måned blev nomineret til månedes spiller for Crewe Alexandra i League Two.

Der er også en anden spiller og det er ham, denne artikel handler om. Han hedder Lewis Baker, spiller central midtbane og er udlånt, for andet år, til Vitesse Arnhem i den bedste hollandske række. Han har pt. scoret fire mål i otte kamp og det er virkelig imponerede, når man tænker på, at han ligger på den centrale midtbane. Sidste sæson lavede han fem mål i 34 kampe.

Hvis det stod til ham skulle han været i Chelseas startopstilling: “Jeg ønsker at score så mange mål, som jeg kan, og lave så  mange assists som jeg kan. Jeg arbejder mine afslutningen i træningen og det kan man se, betaler sig lige nu. Det er bare starten på sæsonen, men jeg bliver ved med at forbedre mig hver dag, så jeg kan komme tilbage til Chelsea, som er mit mål.”

Baker er ikke den eneste udlejede Chelsea-spiller i Vitesse, for Nathan og Matt Miazga er der også. Den engelske U-21-spiller håber dog hollandsk fodbold bliver hans springbræt til noget større i Europa og forhåbentlig Chelsea.