Da Brendan Rodgers blev præsenteret som ny Celtic-manager for lidt under en måned siden, havde Celtic-fansene en noget alternativ måde, at fejre nyudnævnelsen på. Faktisk er det ret sjovt… 

Af David Paris 

Den nordirske manager Brendan Rodgers blev afskediget i Liverpool, som konsekvens af uenigheder med ledelsen og manglende resultater. Dette skete i 2015. Efterfølgende blev Jurgen Klopp som bekendt udnævnt som ny træner for ‘The Reds’, som klubben også kaldes.

43-årige Brendan Rodgers har derfor siden slutningen af oktober måned, 2015, været uden job. Den 20.maj 2016, kunne den skotske traditionsklub Celtic så afsløre, at de havde fået forhandlet en kontrakt med Rodgers på plads, og at han ville tiltræde som træner henover sommerferien, som optakt til den nye sæson, 2016-17.

Alternativ måde at fejre nyansættelsen

Traditionen tro, og som så mange andre gange før, skulle Rodgers præsenteres for klubbens fans og det skete som sædvanligt foran en fyldt Celtic Park, som klubbens hjemmebane-stadion kaldes.

Her var der bestemt en fan, som skilte sig ud, men måske kan man ikke se det på første øjekast. Vi kan i hvert fald afsløre, at han/hun bruger et barn (sit eget?!) i klædt en Celtic-trøje som tørklæde. Se den sjove episode herunder:

celtic

Om det er fordi fanen ikke har råd til et tørklæde, om det er barnet eget ønske eller om det er et udtryk for positiv eller negativ begejstring er uvist, og vi kan derfor kun gætte.

Sjovt er det i hvert fald og vi glæder os til at følge Rodgers og alle Celtic-fansene de næste par år, for måske er Rodgers manden, der kan bringe Celtic tilbage til toppen af europæisk fodbold…