Af Anders Lang Jensen

Jose Mourinho har netop bekræftet, hvordan fremtiden for enkelte spillere ser ud hos storklubben Manchester United. Flere spillere forventes nemlig at forlade Old Trafford til sommer, og manageren erkender selv flere af disse.

Og en stor og markant skikkelse forlader med al sandsynlighed drømmenes teater, som det ikoniske Old Trafford også er kendt under, efter denne sæson er færdigspillet. Det drejer sig om svenske Zlatan Ibrahimovic.

Den aldrende angriber er efterhånden 36 år gammel, og kontrakten med de røde djævle fra Manchester udløber efter denne sæson. Manager Jose Mourinho forventer heller ikke nogen fornyelse af denne for kæmpestjernen, der dog har siddet meget ude med skade i år.

Zlatan med udslåede arme

Sidste gang Zlatan tørnede ud for United var den 26. december sidste år på den traditionsrige spillerunde i England Boxing Day, hvor svenskeren blev skiftet ud i halvlegen mod Burnley desværre med knæproblemer.

LÆS OGSÅ: 

Officielt: Usain Bolt skal spille på Old Trafford

På et nyligt pressemøde erkender Mourinho dog også den tidligere PSG-stjernes fremtid: ”Vi tror alle, det er Zlatans sidste sæson i Manchester United. Det bliver en meget personlig beslutning for ham om at spille videre eller stoppe karrieren”.

Zlatan United

”Han er en fantastisk spiller og har haft en fantastisk karriere. Kun en enkelt og meget slem skade ødelagde, de gode sæsoner videre han skulle have haft med os. Denne sæson har været meget svær for ham. Lige nu er han ikke skadet, men føler ikke han kan hjælpe holdet”.

Slutteligt blev den portugisiske manager spurgt til den belgiske midtbanemand Marouane Fellaini og hans fremtid på Old Trafford: ”Jeg ved ikke om han forlader os, men klubben og mig selv vil gerne have ham til at blive hos Manchester United”, sluttede Mourinho.

LÆS OGSÅ: 

Mesterskabsplaner: NU vil Liverpool hente disse stjerner!