Af Anders Lang Jensen

United-manager Jose Mourinho skal have de sidste forstærkninger hentet til truppen inden sæsonstarten, og derfor arbejdes der på højtryk på Old Trafford for snart at kunne præsentere endnu en signing.

Photo by Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images

Serbiske Nemanja Matic har været en vigtig brik på Antonio Contes titelvindende Chelsea-mandskab i sidste sæson, men i denne sæson er planerne anderledes omkring den defensive midtbanemand.

Den italienske manager undlod at tage serberen med på holdets pre-season, hvilket sætter nyt liv til rygterne omkring, at Matic er fortid på Stamford Bridge. Chelsea hentede forleden franske Tiemoue Bakayoko hos AS Monaco, hvilket ligner den klare erstatning, hvis Matic forlader London-klubben.

Photo by Rob Newell – CameraSport via Getty Images

Manchester United har hele sommeren været meldt lune på den stærke midtbanespiller, og nu mener mediet Starsport også, at Jose Mourinho fører kampen om serberens underskrift. United-manageren øjner en genforening fra deres fælles tid hos netop Chelsea.

Den 28-årige midtbanegeneral skulle være opsat på at skifte til Old Trafford, og Chelsea har intet problem i dette salg. De kommende uger bliver derfor afgørende, og netop i den kommende tid kan et skifte blive til virkelighed.

Photo by Paul Gilham/Getty Images

Samtidig melder den anerkendte italienske journalist, Gianluca Di Marzio, at Chelsea fører kapløbet om Matic, mens Juventus følger situationen, og har også et godt øje til serberen. Han fortæller, at den italienske storklub ikke tror på, at de kan slå Chelsea, hvorfor de har nedtrappet deres interesse.

Tidligere på sommeren var Mourinho interesseret i Tottenhams unge Eric Dier til den kontrollerende midtbanerolle, men Christian Eriksens klub holdte på deres engelske landsholdsspiller. Men Mourinho vil have en balancerende midtbanespiller til truppen, hvorfor Matic synes at være Manchester United-spiller inden længe.