Den portugisiske cheftræner for Manchester United, José Mourinho, er i øjeblikket på udkig efter en venstreback. Ifølge flere engelske medier har han kig på Juventus’ brasilianske venstreback, Alex Sandro.

Mourinho, der taler samme sprog som Alex Sandro, vil lokke ham til Old Trafford med en gedigen lønforhøjelse. Han vil nemlig fordoble Juventus-spillerens aktuelle løn.

(Photo by Tony Marshall/Getty Images)

Manchester United har gennem længere tid ledt med lys og lygte efter en solid venstreback. Klubben har nemlig kun haft én brugbar spiller på positionen, og det er Luke Shaw. Men nu vil man altså have mere konkurrence på positionen, og derfor er Juventus’ Alex Sandro blevet udset som et emne.

Ifølge The Mirror vil Mourinho tilbyde Matteo Darmian og penge til Juventus i en eventuel byttehandel, der i sidste ende skal sikre Alex Sandros underskrift.

Den 27-årige brasilianske back har i denne sæson kvitteret for tilliden med tre mål og fire oplæg i løbet af de 16 kampe, han har fået for Juventus i Serie A.

LÆS OGSÅ: Dortmund-stjerne har 12 måneder tilbage af sin kontrakt: Nu står Liverpool klar med et tilbud, som ingen andre kan matche

Juventus videre i Champions League – historien var imod Tottenham

Juventus sikrede sig videre avancement i Champions League mod Christian Eriksen Tottenham.

Tottenham og Christian Eriksen havde dog budt italienerne op til dans, men kunne akkurat ikke sno sig udenom Den Gamle Dame fra Torino.

Hvis Alex Sandro skifter til Manchester United er han da også så godt som garanteret Champions League-fodbold i næste sæson. I øjeblikket ligger De Røde Djævle fra Englands næststørste by placeret på en andenplads i Premier League med otte runder tilbage.

De evige rivaler og lillebroderen i manges øjne, Manchester City, fører i øjeblikket den bedste liga i verden.

Men i næste sæson vil Manchester United altså være konkurrencedygtige om titlen. Derfor går man også hårdt ind på at forbedre samtlige positioner på holdet.

LÆS OGSÅ: Liverpool er nået til enighed med stjernespiller – pris: 700.000.000 kroner