Chelsea har indtil videre haft en fantastisk sæson. De er i skrivende stund hele 5 point foran Manchester City i Premier League, og de to hold mødes i næste Premier League runde. Der er dog et par Chelsea spillere, som er blevet kædet sammen med et skifte væk fra klubben i januar. Mohammed Salah og Andre Schürrle er to eftertragtede kantspillere, som savner spilletid i den blå Chelsea trøje.

BV6PJgQCYAAzh1M2Både Salah og Schürrle er blevet kædet sammen med et skifte væk fra Chelsea, og det har fået træner José Mourinho til at reagere. Han har gjort det klart, at hvis han mister spillere i januar, så vil han med sikkerhed erstatte dem. Klubben har mange penge til rådighed og noget tyder nu på, at de er klar til at bruge en hel del af dem på en ny stjerne til holdet.

Juan Cuadrado er manden Mourinho vil have. Cuadrado har været kædet sammen med et skifte væk fra hans klub Fiorentina igennem længere tid. Han havde en flot VM slutrunde med Columbia og i sommer blev han blandt andet rygtet til klubber som, Chelsea, Bayern München, FC Barcelona og Manchester United.

Chelsea har eftersigende fået afvist et bud på omkring 250 millioner kroner, men de er klar med et nyt bud på 300 millioner, hvilket svare til det Fiorentina kræver for Cuadrado. Columbianeren var blandt andet tilstede ved gårsdagens kamp mod Liverpool og han er nu igang med de sidste forhandlinger med London klubben. Flere engelske og italienske kilder herunder Sky Sports meddeler idag, at et Cuadrado skifte til Chelsea kan derfor være nært forestående

Det vidste du ikke om fodboldspilleren

Fodboldspilleren har masser af guides for fodboldspillere fx kan du finde masse af tips til fodboldstøvler, fodboldtrøjer og fodboldstrømper. Vi diskuterer de store brands og til tider også de mindre elitebrands som Trusox, Joma og Metasox.