Ifølge The Mirror vil Jose Mourinho have Serie A-stjernen Gonzalo Higuain til Old Trafford.

Af: Lasse D. Drescher

Spekulationerne i Manchester United fortsætter, selvom der er begyndt og komme positive resultater på banen. Er Louis van Gaal træner for United i næste sæson, eller bliver han erstattet? Det er der ingen der kender svaret på.

Mange tror, og forventer at Jose Mourinho kommer til Old Trafford. Skulle det ske, har Mourinho allerede fortalt hvem han vil have til Old Trafford. Nu bliver der tilføjet endnu et navn til listen.

Gonzalo Higuain har nettet 30 gange i den nuværende Serie A-sæson. På andenpladsen finder vi Mauri Icardi med 14 mål. (Photo by Tullio M. Puglia/Getty Images)

Gonzalo Higuain har nettet 30 gange i den nuværende Serie A-sæson. På andenpladsen finder vi Mauri Icardi med 14 mål. (Photo by Tullio M. Puglia/Getty Images)

The Mirror mener at Mourinho vil have Napoli-stjernen Gonzalo Higuain til United. Gonzalo Higuain har formået at lave 30 mål i Serie A, og derfor har mange klubber vist interesse i argentineren.

Transfermarkt.com vurderer Gonzalo HIguain til omkring 560.000.000 kroner.

Trip-Trap-Træsko priser: Fra Real til Napoli til Nu

Gonzalo Higuain blev vurderet til omkring 135.000.000 kroner da han kom til Real Madrid tilbage i 2007. Så kom der op og nedture, men da HIguain tog videre til Napoli blev han vurderet til omkring 280.000.000 kroner, altså det dobbelte. Derefter er det kun gået godt for HIguain. Higuain har nu nået hans højeste vurderede pris nogensinde, som er 560.000.000 kroner.

Læs også: Manchester United byder 600.000.000 kroner på Serie A-bomber