Den tidligere Arsenal spiller og nuværende Manchester City spiller Samir Nasri svarer på de beskyldninger, der har været om at han har været involveret i den selvsamme sex-skandale, som Karim Benzema er mistænkt for at være en del af.

Den franske avis Le Monde har sat Nasri i forbindelse med sex-optagelserne af Mathieu Valbuena, og Nasri skulle i følge avisen have kendte til afpresningsaffæren.

PARIS, FRANCE - NOVEMBER 19: Samir Nasri of France looks on from the substitutes' bench prior to the FIFA 2014 World Cup Qualifier 2nd Leg Playoff between France and Ukraine at the Stade de France on November 19, 2013 in Paris, France. (Photo by Harry Engels/Getty Images)

Samir Nasri under beskyldninger  (Photo by Harry Engels/Getty Images)

Til RMC sport gav han et stort interview om Le Mondes beskyldninger.

Her er nogle af de ting han fortalte om Le Mondes beskyldninger:

‘”En eller anden fra “Le Monde” kontaktede mig for at høre om min reaktion på sagen. Jeg fortalte ham hvad jeg mente, men jeg har ikke fået læst hvad han skrev.”

“Jeg tager en snak med ham [Valbuena]. Helt ærligt så interesserer jeg mig slet ikke for de her sex optagelser. (..) Det er ikke mit problem, det er ikke min situation. Hvis han [journalisten] vil kludre det hele sammen fordi jeg kender nogle folk, som har sagt noget i denne sag, og han derfor mener jeg er involveret, så er det hans ret at tænke det. Men uanset hvad, så har han ikke ret til at tilsværte mit navn. (..) Han kunne sagtens have undersøgt at der ikke var nogle gemte mikrofoner tilknyttet mig, og at jeg ikke snakker med de involverede.”

Nasri afviser ikke, at han kendte flere af de implecerede i sagen, men han pointerede flere gange at det gjorde ham ikke medskyldig i sagen.

Valbuena og Nasri spiller sammen på det franske landshold.

Og han pointerer at det her er en sag om Valbuena:

“Det er ham, som har haft tillid til de her folk, og som havde et forhold til de her mennesker. Det er ham der er blevet narret.(…) Mit navn har intet med den her historie at gøre.”

Nasri benægter altså beskyldningerne på det pureste.

Læs også: Black Friday tilbud på OddsGuru.dk