MADRID, SPAIN – JANUARY 28: Jese Rodriguez of Real Madrid CF celebrates after scoring Real’s opening goal during the Copa Del Rey Quarter Final, 2nd leg match between Real Madrid CF and RCD Espanyol at Estadio Santiago Bernabeu on January 28, 2014 in Madrid, Spain. (Photo by Denis Doyle/Getty Images)

Jesé Rodriguez har prøvet lidt af hvert i sin karriere. Han har haft succes med storklubber som Paris Saint-Germain og Real Madrid, og blandede oplevelser med Stoke City og Las Palmas. Nu tager karrieren en ny drejning, slår spansk medie fast.

25-årige Jesé, der har tørnet ud for store klubber som PSG og Real Madrid, har før været vant til store kontrakter og gode bonusser. I fremtiden er der dog ikke plads til at give ham de store guldmønter.

LÆS OGSÅ: Skiftede til udlandet for et år siden: Nu er tidligere FCK-spiller på vej til ny klub

I følge den spanske avis, La Jornada, skifter han nemlig til SD Huesca, der er et nyt bekendtskab i La Liga i denne sæson.

Den lille klub fra det nordlige Spanien, er på udkig efter kreativ snilde i offensiven, og derfor har de udset sig Jesé som transfermål.

LÆS OGSÅ: Fischer: Gider ikke snakke mere om det skide straffespark

I øjeblikket er Jesé ejet af Paris Saint-Germain, hvor han har haft kontrakt siden 2016. To gange i løbet af den periode har han dog været udlejet til henholdsvis Las Palmas og Sevilla.

LÆS OGSÅ: Hjerteproblemer: Milan-stjernes karriere sættes på pause på ubestemt tid

Selv om han flere gange har optrådt for de spanske ungdomslandshold, har han stadig sin debut på A-landsholdet til gode.

LÆS OGSÅ: