Den danske fodboldlegende Michael Laudrup har ikke haft et arbejde siden han tidligere i år forlod klubben Al-Rayyan i Qatar. Nu er der bud efter danskeren, men det har han angiveligt afvist.

Af Anders Lang Jensen

 

Mandag aften i denne uge meldte spanske Real Madrid ud, at de havde fyret, træner Julen Lopetegui efter en rædselsfuld start på sæsonen. Efter en nederlag på hele 5-1 søndag aften mod ærkerivalerne fra FC Barcelona blev det en tand for meget for præsident Florentino Perez.

Navne som Mauricio Pochettino, Antonio Conte og Jose Mourinho har alle været sat i forbindelse med trænerjobbet i den spanske hovedstad. Men danske Michael Laudrup skulle ifølge avisen AS have fået tilbuddet om at overtage trænerjobbet på mægtige Santiago Bernabeu.

Men det har danskeren afvist noget overraskende. Selvom en klub af Real Madrids størrelse har tilbudt Laudrup trænerjobbet, er det ikke fristende for ham. Det fortæller hans agent Byram Tutumlu.

 

”Laudrup er ikke på jagt efter en opgave som denne. Det skal hellere være en mere ideel situation, hvis man skal overtage sådan en position som træner. Sådan som tingene ser ud i Madrid netop nu, er dette ikke tidspunktet at sige ja til det. Han vil ikke bare tilbage for enhver pris” siger agenten til AS.

Danskeren spillede som aktiv i kongeklubben fra 1994-96, hvor han efterfølgende skiftede til rivalerne fra FC Barcelona. Her spillede han så de efterfølgende 5 sæsoner.

Klubberne han har trænet, tæller Brøndby, Getafe, Spartak Moskva, RCD Mallorca, Swansea City, Lekhwiya og Al Rayyan. Men det bliver altså ikke Real Madrid for denne omgang.

VANVID: Dansk klub var millimeter fra PSG-stortalent denne sommer!