Af Anders Lang Jensen

Ja du læste rigtigt! Den tårnhøje engelske landsholdslegende Peter Crouch er på blokken hos en vaskeægte engelsk storklub.  De forsvarende engelske mestre fra Chelsea pønser på et overraskende bud. Det melder avisen The Telegraph. 

I disse dage kører rygtemøllen voldsomt omkring Chelsea, der angiveligt jagter en ny angriber. Belgiske Michy Batshuayi skal forlade London-klubben, og derfor vil manager Antonio Conte hente en ny såkaldt target-man til truppen.

Og dét skal man da lige love for, at italieneren får, hvis man ende med at hente Stoke-spilleren til Stamford Bridge. Peter Crouch kan prale med en højde på intet mindre end 201 centimeter. En sand skyskraber kan altså ende hos The Blues.

Photo by Craig Mercer – CameraSport via Getty Images

Angriberen fylder 37 år i denne måned, hvorfor det nærmest er et absurd rygte, som i dag kommer fra det engelske. West Hams Andy Carroll er også sat i forbindelse med Conte og co. Hvis Chelsea ikke lykkedes med at hente Carroll i transfervinduet, er Peter Crouch i stedet målet.

Spanske Alvaro Morata har, efter en flot sæsonstart hos Chelsea, ikke set helt optimal ud. Men spanieren vil uden tvivl stadig være sikker førsteangriber for Chelsea, hvis det bare er en Peter Crouch, som skal kæmpe med om en angrebsplads.

Photo by Tony Marshall/Getty Images

Men manageren Antonio Conte vil altså stadig have en backup for Alvaro Morata i truppen, og her er det blot en tårnhøj spiller, der skal hentes. Derfor har dagens presse også foreslået navne som Tottenhams Fernando Llorente og Crystal Palaces Christian Benteke som mulige kandidater.

LÆS OGSÅ:

Anfield kalder: Liverpool henter dansk landsholdsstjerne!