En erstatning for Ronaldo? Der er et utal af muligheder og vil forsøge at kortlægge dem her. Real Madrid kan gå efter en spiller på samme niveau som Ronaldo (fx Neymar) eller de kan købe billigere ind og håbe at spillere på Real Madrid-holdet, som fx Bale og Benzema træder i karakter og scorer de mål, som Ronaldo lavede. Det er spørgsmålet. Hvad synes du? vurder selv mulighederne nedenfor og giv din mening til kende i kommentarfeltet på Facebook.

Neymar

Real Madrids præsident har i lang tid haft en stor fascination af den brasilianske fodboldspiller Neymar. Sidste sommer skiftede han som den dyreste fodboldspiller nogensinde fra Barcelona til PSG for øjnene af Real Madrid, men nu er chancen for, at kongeklubben kan få kantspilleren til klubben. Han er syv år yngre end 33 årige Ronaldo og vil derfor være en langtidsinvestering af største kaliber. Han er den spiller på listen med den største klasse og derfor tættest kommer på Ronaldos niveau. Hvis der er nogen, der skal vinde Ballon d’Or fem gange i fremtiden, så er det Neymar af alle spillere.

Neymar

Foto: Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Kylian Mbappe

Neymars holdkammerat i PSG Kylian Mbappe er også et godt bud på en erstatning for Ronaldo. Han er en enorm spændende spiller og nok det største talent verden har set i flere årtier. Han er kun 19 år, men han har alllerede etableret sig som habil målscorer i Ligue 1. Sidste sæson lavede han hattrick i knock-out-fasen i Champions League for Monaco og under sommerens VM-slutrunde, seneste mod Belgien i semifinalen viste han simpelthen bare klasse. Han kan drible, finte og løbe stærkt. Og så er han igen kun 19 år. Han går en stor fremtid i møde – han var et større talent end både Messi og Ronaldo var i samme alder. Hvis det fortsætter sådan, hvem ved så hvordan det kan gå.

Eden Hazard

De to første navne på listen, Mbappe og Neymar er nok Real Madrid førstevalg, men hvis en af de to glipper, så må plan B være Eden Hazard fra Chelsea. Han har ikke helt bevist det samme niveau som de to andre, men han er på niveau lige under. De sidste seks sæsoner har den belgiske landsholdsspiller været i Chelsea, så måske han ønsker at prøve sig selv af på nye græsgange og i andre lande og ligaer. Real Madrid ville i hvert fald være et godt bud – her ville han også kunne komme i nærheden af Champions League-trofæet og måske er det det, der skal til for at løfte Hazards karriere til nye højder.

Robert Lewandowski

Den polske angriber har udtrykt, at han gennem hele sine karriere har haft en agenda om en dag at trække i Real Madrid-trøjen. Og måske er han den rigtige erstatning for Cristiano Ronaldo. Bayern Munchen spilleren fylder 30 år om et par måneder, så det er ved at være sidste udkald, hvis han skal få sin Real Madrid-drøm til at gå i opfyldelse. 30 er dog noget af en alder for en angriber og derfor er han ikke en erstatning på langt plan. Af den grund er denne transfer nok ikke så realistisk.

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side