nike hypervenom 3 piggeNike Hypervenom 3 – Mange har ventet længe på, at dette superprodukt skulle komme, andre har ikke anet, det var på vej. Men nu, efter mere end 200 kasserede prototypemodeller, er det altså en realitet: Nike Hypervenom 3, der sætter helt nye standarder for fodboldstøvler, er her. Det er støvlen, der er skabt specifikt til at lave mål med, og du kan næsten ikke mærke, du har dem på. Med under 200 gram i vægt føles det som fjer, der sidder klistret på fødderne af dig!

Nike Hypervenom 2 og 2.5 fik ikke lutter roser med på vejen, hvad angår forbedringerne – eller mangel på samme – i forhold til Nike Hypervenom 1. Det har Nike taget til sig og har gjort en ekstra stor indsats med denne model 3. Og det er der virkelig kommet en forbedring og et intet mindre end superprodukt ud af.

Se udvalget af Hypervenom 3 her hos Unisport

 

Angriber-støvlen til alle, der elsker at lave mål

Fodboldspillets største attraktion og det, som det hele handler om, er at lave mål. Kan du ikke score, kan du ikke vinde fodboldkampe, så simpelt er det. Og denne nye lækre fodboldstøvle er lavet med ét specifikt formål for øje: Netop at gøre det nemmere for dig som spiller at lave mål.

Med en vægt på blot 196 gram føles det næsten som at løbe i bare tæer – der er ingen som helst vægt, der hæmmer dig i at spurte og accelerere for fuld skrue.

 

Flyknit – det banebrydende materiale, der gør det hele muligt

Det altafgørende element i enhver god fodboldstøvle er naturligvis materialet. Og tilfældet med Nike Hypervenom 3 er ingen undtagelse! Her har Nike brugt materialet Flyknit, som er deres helt egen opfindelse. Så her er lidt om fordelene ved Flyknit:

  • Det er utroligt let. Og så erstatter det den limede og sammensyede flerpanelskonstruktion med et ekstra let garn i højeste kvalitet, der er med til at reducere vægten af støvlen signifikant.
  • Det er ekstra stærkt. Nike Flyknit består af maksimalt stærke fibre for den allerbedste støtte til de mest udsatte punkter.
  • Det er yderst præcist. Forstået på den måde, at der er tale om en præcisionsfremmet strik, der giver en elastisk støtte til de vitale steder, så du altid får den bedste støtte og kan give de stærkeste skud.
  • Det beskytter. Ved hjælp af integreret TPU-garn skabes der et vandafvisende skjold. Våde fødder er dermed en saga blot!

 

Konstruktionen af den øverste del af støvlen sikrer dig dermed, at du ikke igen kommer til at stå på et stadion i Ølstykke, Viborg, Svendborg eller hvor du end slår dine folder, med våde tæer. Og vigtigere endnu: Det er slut med at vikle billige fodboldstøvler ind i gaffatape, fordi limnings- og sammensyningskonstruktionen er gået op og har efterladt et kæmpe hul ind til din fod. Det er klassikeren over alle klassikere indenfor fodboldstøvler. Det undgår du også med dette topmoderne Flyknit-materiale!

nike hypervenom 3 flyknit

Men der er flere fordele ved Nike Hypervenom 3:

  • Pladen – kaldet Hyper-Reactive plate – under støvlen er fremstillet således, at den er fleksibel, når du bøjer foden, men stiv og vedholdende, når du sætter af, hvilket er med til at give dig det perfekte afsæt. Og det gælder hvad enten der er tale om en spurt eller et mere alsidigt tempo. Denne plade er lavet med inspiration fra Nike Free-skoen.Pladen hjælper også med til, at samtlige bevægelser, du laver, bliver udført i en meget større bevægelig frihed. Det er støvlen, der følger foden og ikke omvendt.
  • ”Strike”-zonen – altså der, hvor du rammer bolden – er udstyret med ”puder”, der kommer til sin ret, når du sparker hårdt til bolden. De er med til at skabe en helt speciel følelse i foden, og du vil samtidig opleve, at du ikke får det samme hårde tryk ind på foden, som du før har været vant til.
  • Der hører hele tre meter af Nike Flywire-snørebånd med. I de forrige modeller hørte der kun én meter med. De ekstra meter gør det muligt at få en endnu mere individuel tilpasning og opstramning af støvlen, så den passer fuldstændig perfekt til dig og dine præferencer.

Vi er ikke alene om at være begejstrede – anmelderne fra Soccer.com er også særdeles positive.

De allerstørste foretrækker Nike

Amerikanske Nike blev stiftet i 1964 og har ikke ligget på den lade side lige siden. Det har medført, at Nike den dag i dag er et af verdens største sportsbrands.

Og for at bevare denne status har Nike lavet en række opsigtsvækkende sponsorater. Tag for eksempel livstidskontrakten med verdens bedste fodboldspiller anno 2016, Cristiano Ronaldo. Foruden at portugiseren tjener adskillige milliarder kroner på sponsoratet, så betyder der også, at han spiller i Nike fodboldstøvler – hver gang og altid!

Men Ronaldo er langt fra alene. Verdensstjernenavnene sponsoreret af Nike står nærmest i kø: Higuaín, de Bruyne, Coutinho, Thiago Silva, Neymar, Ronaldinho, Drogba, Harry Kane, Rooney, Sturridge, Vardy, Iniesta, Sergio Ramos, Pirlo, Totti, Lewandowski, Ibrahimovic, Cavani og et væld af andre navne hører alle med i Nike-familien.

 

Udover sponsorater af enkelte spillere sponsorerer Nike også flere hundrede fodboldklubber og -landshold verden over:

 

Landholdene fra Brasilien, England, Kina, Frankrig, Portugal, USA, Tyrkiet, Nigeria og Norge. Klubber som Chelsea, Tottenham, Manchester City, Paris SG, Wolfsburg, Zenit St. Petersborg, Roma, Inter, Barcelona, Atlético Madrid, Galatasaray, FC Midtjylland, samt klubber i Kina, Japan, Mellemøsten, Syd-, Mellem- og Nordamerika og mange, mange flere.

 

Også de to tidligere basketballstjerner Michael Jordan og LeBron James har fået livstidskontrakter med Nike, hvilket demonstrerer brandets omfang og popularitet meget godt.

 

Nike Hypervenom 3 er superstøvlen til ham eller hende, der går op i detaljen

Nike Hypervenom 3 er støvlen, du bare må eje, hvis du elsker at lave mål. Den er ikke lavet til et specielt sportsligt niveau – den fremstillet til dig, der vil lave mål, løbe let og ubesværet, undgå våde tæer samt vil undgå huller i støvlen ind til fødderne og som gerne vil ofre lidt ekstra for at få en topmoderne og lækker fodboldstøvle.

Og så gør det jo heller ikke noget, at alle de andre gutter eller gutinder i klubben vil misunde dig for dette lækre produkt!

nike hypervenom 3

Nike har virkelig oppet sig med denne model 3 i serien. Den er med sit moderne og lækre design og mange genialiteter uden tvivl et skridt ind i fremtidens verden af fodboldstøvler.

Nike Hypervenom 3 er fodboldstøvlen, du ikke anede, du bare måtte eje, før du prøvede den.

Se udvalget af Hypervenom 3 her hos Unisport