Cristiano Ronaldo er nu for alvor klar til, at skyde den nye sæson igang. Nike fodboldstøvler har nemlig netop præsenteret en nye skarp farve til deres populære Mercurial modeller. De populære støvler er kendt under mottoet “Explosive Speed” og man må i den grad sige, at denne nye farvekombination passer fantastisk til det. Farven, Electric Green/Hyperpunch/Black er i første omgang specielt lavet til Cristiano Ronaldo. Man vil for første gang se ham i den, når Real Madrid åbner La Liga sæsonen mod Cordoba i denne weekend. Ronaldo er frontfigur for topmodellen, Superfly IV og det er da også den han vil komme til at spille i.

Du har nu chancen for at købe de unikke Nike Mercurial Superfly IV – Electric Green – Køb dem til en skarp pris her.

 

Nike slår fast, at støvlen er ikke en CR7 special edition, men det er dog en støvle som er lavet eksklusivt til Cristiano Ronaldo. Alle os fodboldstøvle elskere er dog heldige. Den nye farvekombination bliver nemlig rullet ud på alle Mercurial modellerne, så der er rig mulighed for at du kan få lov til, at spille i den.

Som man kan se, så er stort set hele støvlen lavet i den nye “Electric Green” farve. Denne farve er kombineret med et Nike swoosh i “Hyperpunch” farven, som nogle måske kan kende fra Nike Mercurial Superfly IV – Hyperpunch, hvor hele overdelen er lavet i “Hyperpunch” farven. Nike har samtidigt valgt, at bruge en sort farve til at markere detaljerne på støvlen. Farven på overdelen leder også tankerne tilbage til Nike Mercurial Superfly II Cactus.

Til dem som bedst kan lide Vapor X modellen, så kommer den også i den nye farvekombination. Vi oplever fortsat at mange foretrækker Vapor modellen fremfor den lidt dyrere Superfly model. Begge støvler er fantastiske og den nye farvekombination gør dem bare endnu skarpere.

Du har nu chancen for at købe de unikke Nike Mercurial Vapor X – Electric Green – Køb dem til en skarp pris her.