Nike har gennem tiden, hvor Cristiano Ronaldo har spillet i Mercurial fodboldstøvler, præsenteret en række signatur støvler specielt lavet til superstjernen. I alt er det blevet til 8 Mercurial støvler, som har været specielt lavet til Ronaldo. Nu er det efterhånden 5 måneder sidenat afdelingen for Nike fodboldstøvler præsenterede de nye Mercurial modeller og derfor er det også ved, at være tid til en ny CR7 støvle. Ronaldo selv er også inde i en fantastisk periode rent fodboldmæssigt og derfor kommer lanceringen også på det perfekt tidspunkt. Byd velkommen til den nye – Nike Mercurial Superfly IV CR7.

 

Designet er inspireret af Ronaldo’s evner og elegance

Der er ikke mange spillere der har opnået samme status som Cristiano Ronaldo. Det er da også kun Lionel Messi, som kan prale af, at have cirka ligeså mange signatur støvler som Ronaldo.  Nike har haft fokus på Ronaldo’s fantastisk evner på fodboldbanen, som faktisk er så gode, at man skulle tro han var fra en anden planet. Designet af støvlen minder faktisk meget om en tidligere CR7 model. Nike Mercurial Vapor IX Galaxy hed CR7 modellen, som blev præsenteret tilbage i 2013. Den kom også i et design, som var præget af stjernerne og universet.

Det har taget lang tid for Nike, at skabe dette unikke design. Det har været vigtigt for dem, at Superfly IV CR7 kom til at udstråle Ronaldo’s evner og elegance. Netop elegancen og måden Ronaldo stepper op til de store kampe og skinner igennem på er nogle af de tanker der ligger bag designet.

Nike har nemlig hentet deres inspiration til designet både fra Cristiano Ronaldos personlighed såvel som sportslige kvaliteter. Max Blau fra Nike Global Football Footwear forklarer:

“Ideen er inspireret af Cristiano. Hans tekniske kvaliteter gør ham til den bedste offensive spiller i verden og måden han træder op til de store kampe og virkelig skinner igennem, er det der gør ham til den bedste overhovedet.”

Imodsætning til tidligere CR7 modeller, så er farverne på denne 8. udgave meget dæmpede og neutrale. Sort, hvid og turkis er farverne Nike har valgt og det er primært den sorte og hvide farve, som skinner igennem på farven. Idéen med netop disse farvevalg har været, at tage nogle klassiske farver og få dem til at fremstå på en helt ny måde. Nike har skabt en helt ny måde, at se sort på med det stjerne lignende design som støvlen bærer præg af. Denne nye CR7 støvle sætter overliggeren endnu højere med sin fremtræden på banen.

 

“Bare” en ny Nike Mercurial Superfly IV i et nyt design

Hvis man er Superfly og Ronaldo fan, så kan man glæde sig over, at Ronaldo for første gang siden 2011 er tilbage i en CR7 Superfly støvle. Rent teknisk så er den nye støvle dog ikke anderledes fra den normale Nike Mercurial Superfly IV. Det er den samme støvle og den benytter de samme teknologier. Hvorfor også ændre på noget som allerede fungerer godt? Ronaldo er meget tilfreds med sine Superfly IV og derfor er støvlen den samme blot med et nyt smart design.

Hvis man du vild med Cristiano Ronaldo og gerne vil have fingrende i en helt unik fodboldstøvle, så skal man helt sikkert købe sig et par Nike Mercurial Superfly IV CR7.

Nike Mercurial Superfly IV CR7 kan købes til kun 2399.- her.