Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

Om 18 dage skal Danmark spille træningskamp mod Slovakiet i Trnava. Men det er slet ikke sikkert, at kampen bliver spillet. I øjeblikket står Christian Eriksen og de øvrige landsholdsspillere nemlig uden en aftale med DBU.

Den nuværende aftale udløb den 31. juli, og der er endnu ikke kommet en ny på plads. Siden januar har spillerforeningen og DBU forhandlet om en aftale, men der er flere forhold, der spænder ben for en forlængelse.

Spillerforeningen og Thomas Lindrup i det røde felt

Spillerforeningens chefrådgiver, Thomas Lindrup, stod under VM-slutrunden frem, og proklamerede sin utilfredshed med Hummels opførsel. I aftalen mellem DBU og landsholdet må spillerne ikke optræde enkeltvis i kommercielle sammenhænge. Den regel blev i sin tid lavet, fordi mange spillere har indgået personlige sponsoraftaler.

Og flere gange i foråret blev den aftale brudt.

LÆS OGSÅ: Vildt: FC Nordsjælland sælger angriber til Juventus

Men det er ikke det eneste stridspunkt. Landsholdsspillerne ønsker også bedre forplejning. Navnlig i udekampen mod Polen var spillerne utilfredse, og det er et område, spillerne gerne ser blive tilgodeset i en eventuel aftale.

Dermed er det usikkert, om landsholdet og DBU når at blive enige, inden testkampen mod Slovakiet fløjtes i gang 5. september.

LÆS OGSÅ: Officielt: Michael Laudrup får nyt job