Adidas Adipure har altid været kendt, som de traditionelle Adidas fodboldstøvler. Designet har været meget enkelt med særligt fokus på de tre klassiske Adidas striber. Gennem de seneste år har Adipure dog gennemgået en vild udvikling og den er blevet udstyret med en række af de nyeste teknologier. Nu er Adipure 11Pro så også blevet en del af Crazylight familien og det betyder jo bl.a. at vægten skal i bund.
Adidas Adipure 11Pro har gennemgået noget af en forvandling inden den blev til Adidas Adipure 11Pro Crazylight. Adipure Crazylight vejer faktisk hele 90 gram mindre end den normal Adipure 11Pro. Adipure Crazylight kan ud over vægttabet og prale af et noget vildere design end det man normalt ser på støvlen. Det bliver spændende at se om nogle af Adipure stjernerne som f.eks. Lahm, Kroos og David Silva vil bevæge sig ud i en Adipure Crazylight.

Adipure Crazylight er udstyret med en overdel af kalveskind, som ligner den der sidder på Adipure 11Pro. Den eneste forskel er at overdelen på Adipure Crazylight er en smule tyndere end den der sidder på Adipure 11Pro. Fælles for de to overdele er dog, at de giver en næsten perfekt komfort.

Sålen er den populære Sprint Frame, som sidder på alle Crazylight modellerne. Fordelen ved denne sål er, at den er meget stærk, men samtidigt utrolig let. Den passer altså perfekt til de lette Crazylight modeller. Knopsystemet er også blevet ændre til et system, der ligner det, som sidder på en Adidas F50 Adizero.

Kan du godt lide det nye og vilde look som Adipure Crazylight har fået? – Find Adipure Crazylight modellerne her. 

Adipure Crazylight har altså gennemgået noget af en forvandling i forhold til hvad man ser på Adipure 11Pro. Den er blevet lettere og hurtigere, så den passer perfekt til den moderne fodboldspiller. Det er en limited edition, så man skal være hurtig, hvis man skal have fat i et par Adipure Crazylight.

Se den fulde oversigt over og guide til fodboldstøvler her.