Arsenal har den seneste tid lidt under svære rygter omkring klubbens manager fremtid. Nu er den måske på plads eftersom Arsene Wenger, der har været i klubben i  over 20 år, ser du til at skrive under på en kontrakt, der holder ham på Emirates minimum en sæson mere. 

AF KRISTIAN PARIS 

Den tidligere Barcelona og Arsenal kantspiller Marc Overmars har nægtet af udelukke ham selv til at blive Arsenals nye sportschef, hvorfor han hævder, at hans navn ‘måske vil være på listen’ over potentielle kandidater.

Den 44-årige pensionerede fodboldspiller, der i øjeblikket er sportschef for den hollandske klub Ajax, er den seneste tid blevet en potentiel favorit til at over rollen denne sommer.

PSV Eindhoven v Ajax Amsterdam - Eredivisie

“Jeg tror der er en liste med nogle navne, og jeg er ret sikker på, at jeg er på den liste,” udtalte den tidligere Arsenal kant, der er blevet citeret af The Daily Mail. 

“Jeg kender klubben temmelig godt, og jeg har altid holdt en tæt kontakt med klubben, selvom jeg ikk var der mere. Så på den måde er det ikke super overraskende, jeg havde jo trods alt nogle ret succesfulde år i klubben. Jeg havde bestemte ambitioner som spiller, og dem har jeg fortsat som sportschef i fodbold. “

“Vi må vente og se, hvad der sker i fremtiden. Lige nu er jeg fokuseret på jobbet i Ajax. Jeg har lige skrevet under med klubben for de næste fire år.” 

Men den meget kritiserede manager Arsene Wenger slår fast, at han ikke ved noget om Overmars’ potentielle tilbagekomst til klubben til sommer.

Arsenal eller “The Gunners” håber på at de redde deres noget miserable sæson, når de på mandag rejser til Middlesbrough i jagten på tre point.