Adidas er klar med fodboldstøvler til den nye sæson. Nedenfor kan du se videoen om de nye støvler, der bærer den samlede titel “Speed of Light”

Videoen er sponsoreret indhold, men derfor kan den jo godt være mega cool, og nogle toplækre støvler 🙂

Du kan læse lidt mere om støvlerne nedenfor videoen.
[php snippet=18]

Adidas Speed of Light består af 3 fodboldstøvler serier:

X16+ PureChaos – Adidas beskriver denne støvle som den ultimativ hurtigste, letteste og mest aerodynamiske fodboldstøvle ever. Hvem bruger disse fodboldstøvler? Det er der en del, der gør, men her nævner vi lige 3 profiler: Luis Suarez, Gareth Bale og Thomas Müller

Messi 16+ PureAgility – Dette er Messis signaturstøvle, hvor der er fokus på fleksibilitet, touch og agilitet. En detalje som vi er helt vilde med er knopperne, der er en blanding af koniske knopper og knopper med blade, der efter sigende skulle muliggøre en ret vild accelaration.

ACE 16+ PureControl – Uden snørebånd og skabt til kontrol. Det er hvad denne fodboldstøvle kan. Det er Paul Pogba og Mesut Ötzils foretrukne støvle, så klart en fodboldstøvle for spilleren, der har mere behov for kontrol.

(Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images For Adidas)

(Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images For Adidas)

Du kan i øvrigt se hele Fodboldspillerens guide til Adidas fodboldstøvler, ved at klikke på dette link: Adidas fodboldstøvler