Søndagens sene kamp i superligaen bød på et opgør mellem Brøndby og Lyngby. Et opgør som skulle vise sig, at blive et dramatisk et af slagsen. Det var nemlig en kamp i højt tempo.

Spillerne fra Brøndby jubler efter én ud af hele syv scoringer.

En kamp med hele 8 mål, hvoraf Brøndby stod for 5 af dem og Lyngby de sidste 3, et af dem scorede Brøndby på straffe, hvilket Lyngby også gjorde. Det blev også til et et enkelt rødt kort til Lyngbys offensive kreatør Mikkel Rygaard, der måtte tidligt i bad kort efter pausen.

Det var dramatisk allerede fra første sekund i kampen og efter 2 minutter var først mål faldet i kampen, Lyngby havde bragt sig foran 1-0 nemlig på mål af det offensive-talent Bror Blume. Et par minutter senere var det galt i den anden ende. Lyngby havde nemlig begået straffespark, som den finske angriber Teemu Pukki skulle eksekvere. Det lykkedes ikke for den ellers skarpe finne, men Kliment scorede på opfølgeren med en lang tå.

Kort før pausen bragte de kongeblå sig igen foran på mål af den høje targetman, Kim Ojo. Pausen bød på en dobbelt uskiftning for Zorniger og Brøndby. Ud gik Muhktar og Rocker og ind kom Johan Larsson og nyindkøbte Lasse Vigen, sidstnævnte skulle vise sig at få en stor rolle i kampen. I det 48. minut modtog Mikkel Rygaard sit andet gule kort og måtte derfor gå tidligt i bad.

Allerede 7 minutter efter havde Brøndby benyttet sig af overtallet og Lasse Vigen havde balagt balance i regnskabet således der nu stod 2-2, og der gik ikke mange minutter før Lasse Vigen igen nettede og bragt de blå-gule i front 3-2. Små 5 minutter efter var det Lyngbys tur til at sparke fra 11-meter pletten, som den unge Casper Højer scorede på.

Efter det ville Vigen igen lege med, og han assisterede lejesvenden Besar Halimi, der kunne gøre det til 4-3, men Lasse Vigen var endnu ikke færdig, og kunne med sit 3. mål i kampen, gøre det til 5-3 og endegyldigt lukke kampen. En genistreg af tyske Zorniger at skifte Lasse Vigen ind i pausen må man sige.