Norge spillede igår EM-kvalifikationskamp mod Kroatien. Kampen blev spillet i Kroatien og de norske fans havde store forventninger til kampen. Forventningerne var særligt høje, fordi den blot 16 årige, Martin Ødegaard, var med i startopstillingen. download (1)

Ødegaard har flere gange bevist at han er et kæmpe talent og det satte hans skifte til Real Madrid, også en tyk streg under. Kampen mod Kroatien viste dog tydeligt, at selvom Ødegaard er et kæmpe talent, så skal man nok ikke forvente at se ham spille for Real Madrid endnu.

Dette blev særligt understreget ved Kroatiens første scoring. Inter spilleren, Marcelo Brozovic gik fysisk til Ødegaard og stjal bolden. Mens Ødegaard faldt til jorden og kort tid efter lå bolden i Norges mål. Ødegaard har alt hvad der skal til rent teknisk, men fysisk og mentalt er han endnu ikke klar.

Ødegaard var mere eller mindre usynlig igennem hele kampen og det viste tydeligt, hvor vigtigt det er, at Real Madrid beskytter ham og giver ham tid og plads til at udvikle sig, inden de smider ham i kamp på den helt store scene.

Læs også: Real Madrid parat med brassiliansk Sambabold fra sommeren 2015