I de gode gamle dage var Real Madrid lig med brasiliansk sambabold med typer som Robinho, Ronaldo, Roberto Carlos, Kaka og så videre. I dag har Real kun Marcelo som det brasilianske islæt i truppen.
Til sommer kommer dette dog til at ændre sig markant skriver den anerkendte spanske fodboldavis Marca.

Real Madrids brasillianske fodboldtrup

marcelo

Marcelo

Marcelo kender Real Madrid fans allerede. Hans mest særprægede kendetegn er hans store manke af rastahår. Han spiller typisk venstre back og er født i 1988. Hans fulde navn er Marcelo Vieira de Silva Junior.

Marcelo har spillet 39 kampe for det brassilianske landshold.

danilo

Danilo

Danilo spiller nu i FC Porto, men her i marts blev Real Madrid og FC Porto enige om at skifte til Real Madrid i sommerpausen. Danilos fulde navn er Danilo Luiz da Silva, han er 23 år og spiller højre back.

Danilo har spillet 13 kampe for det brassillianske landshold.

casemiro

Casemiro

Casemiro er en defensiv midtbane, der er ejet af Real Madrid, men som er udlejet til FC Porto. Lejekontrakten udløber til sommer, og lige nu tyder alt på han vender tilbage til Real Madrid, hvor han faktisk allerede har haft en enkelt optræden for førsteholdet, selvom han “kun” var købt til B-holdet.

Casemiro  har spillet 5 landskampe for det brassilianske landshold.

 

 

Lucas Silva

Lucas Silva

Lucas Silva er en central midtbane, som Real Madrid signede i februar. Han har allerede spillet flere kampe for Los Blancos. I 2014 blev han kåret til Brasiliens bedste defensive midtbane.

Lucas Silva har spillet 7 kampe for Brasiliens ungdomslandshold, men endnu ingen for det rigtige landshold.

Så til sommer er der igen tid til Sambabold på Bernabeu  – i hvert fald i defensiven.

 

Læs også: Real Madrid vil hente Manchester Citys stjerneangriber for kæmpe beløb