Sergio Aguero

Sergio “Kun” Aguero

Selv for en klub som Manchester City er det svært at holde på en fodboldspiller, når der bliver budt så store summer. Der er tale om et bud på den argentinske angrebstroldmand Sergio Aguero.

En af Citys vigtigste spillere

Sergio Aguero eller “Kun” Aguero er en af Manchester Citys vigtigste spillere, så derfor er det også vigtigt at prisen er den helt rette hvis Real Madrid. Real Madrids direktør Florentino Perez og træneren Carlo Ancelotti har også et ualmindeligt godt øje til den argentinske stjerne. Sergio Aguero spillede nemlig indtil 2011 i Madrid for ærkerivalerne Atletico Madrid, hvor han blev solgt til Manchester City for 325 millioner kroner. Real Madrids direktør Florentino Perez er nu klar til at doble det beløb for at få Sergio Aguero i en Real Madrid trøje.

Sergio Aguero – Mini biografi

Sergio Leonel “Kun” Agüero Del Castillo er 26 år og har spillet i Manchester City siden 2011, og angriberen har en kontrakt med City indtil 2019. Fra 2006 til 2011 spillede Aguero i den spanske storklub Atletico Madrid, og før det spillede han i den nationale argentinske liga for Independiente. I denne argentinske bedste division debutterede Aguero i en alder af 15 år og 35 dage, hvilket gør at han er den spiller, der har den tidligste start i den argentinske Primera Division nogensinde, og at han slog legenden Diego Maradonas rekord fra 1976.

 

Læs også: Real Madrid bliver til et Sambafodboldhold til sommer