Nicolaj Thomsen har i mange år været vant til at løbe rundt for de bolchestribede drenge fra Aalborg, men efter flere år som AaB-spiller startende allerede som juniorspiller, er indlandseventyret nu slut.

AGF - Aab , DBU-Pokalen semifinale, kamp 2, Ceres Park, Aarhus : Aabs Nicolaj Thomsen scorer til 2-0 (foto: Henning Bagger/Scanpix2016)

AGF – Aab , DBU-Pokalen semifinale, kamp 2, Ceres Park, Aarhus : Aabs Nicolaj Thomsen scorer til 2-0 (foto: Henning Bagger/Scanpix2016)

Af Emil Plovgaard

Den alsidige og kreative midtbanespiller skifter AaB og Superligaen ud med Nantes og Ligue 1.

Nicolaj Thomsen, der i forrige uge var med det danske A-landshold ved Kirin Cup i Japan, glæder sig til opholdet i FC Nantes, hvor han har underskrevet en fireårig kontrakt.

Til TV2Nord udtaler Thomsen:

”Allerede for et år siden var det tæt på en aftale med Nantes, men klubben har fastholdt sin interesse, og jeg er glad for, at det hele nu er faldet på plads.”

23-årige Nicolaj Thomsen står noteret for 151 officielle kampe og 19 scoringer for AaB. Det er også blevet til en enkelt A-landskamp og 32 U-landskampe for Danmark.

Nicolaj Thomsen havde et halvt år tilbage af sin kontrakt, så derfor opjusterer AaB resultatforventningerne for regnskabsåret 2016 fra et overskud før skat i niveauet 2-7 mio kr. til et overskud før skat i niveauet 5-10 mio. kr.

Thomsen tilføjer:

”Jeg ser virkelig frem til min nye udfordring i Frankrig, men det betyder også meget for mig, at AaB tjener penge på mit skifte. Jeg har haft en fantastisk tid i klubben, og jeg kan ikke takke trænere, ledere og alle øvrige ansatte nok for altid at have bakket mig op. ”

Thomsen skifter med øjeblikkelig virkning.

Læs også: Officielt: Villarreal køber eftertragtet Real Madrid-spiller