Den svenske kantspiller, Tobias Sana, skifter til AGF på en tre-årig aftale fra Malmö FF og får trøje nummer 11.

    Foto: AGF / Ole Nielsen

Med et fodbold-cv, der tæller ophold i IFK Göteborg, Ajax Amsterdam og senest Malmö FF samt flere kampe i Champions League og for det svenske A-landshold, er det en utrolig erfaren spiller, aarhusianerne denne lørdag har hentet.

Læs også: BIG SPENDERS: De klubber, der har brugt flest penge denne sommer

Tidligere lørdag blev også Adama Guira præsenteret som ny mand i AGF-trøjen, og nu er der også en forstærkning til offensiven på plads.

Til klubbens hjemmeside, udtaler Sana følgende:

– Jeg har fået et godt indtryk af klubben og dens ambitioner. Det er det perfekte tidspunkt for mig at prøve noget nyt og komme til Danmark. I klubben er der gang i noget nyt og spændende, så det synes perfekt for min karriere med et skifte til AGF, siger Tobias Sana, der er svensk statsborger, men også har Burkina Faso-rødder, da hans far kommer derfra. To A-landskampe for Sverige står han noteret for – mod Tyskland og England.

Klubben oplyser derudover, at man allerede får mulighed for at opleve Sana live mod Silkeborg i dag, lørdag, klokken 13.00. Der er fri entré.

Læs også: Officielt: Barcelona sælger aldrende midterforsvarer til Portugal

Fakta:

Navn: Tobias Sana
Nationalitet: Sverige
Født: 11. juli 1989
Trøjenummer: 11
Position: Kantspiller
Tidligere klubber: Malmø FF (2015-2017), Ajax Amsterdam (2012-2015), IFK Gøteborg (2009-2012), Qviding FIF (2007-2008 og 2009 (leje)
A-landskampe: 2 for Sverige