Arsenal er en klub i fantastisk form i øjeblikket. De røg ganske vidst ud af Champions League, men de seneste mange kampe i Premier League er blevet vundet. Klubben ligger godt placeret på en af de eftertragtede Champions League pladser i Premier League, og med den nuværende form, ligner de et hold, der vil ende i top 4.

Arsenal og Arsene Wenger har igennem de seneste transfervinduer vist, at de har ændret transferstrategi. Tidligere så må ofte at Arsenal måtte sælge deres bedste spillere og købe nogle billigere alternativer. Store transfers som Mesut Özil, Alexis Sanchez og Danny Welbeck har dog vist, at Arsenal er en klub, der sagtens kan være med når de store beløb skal på bordet.Dybalaaa

Arsenal planlægger en travl sommer, hvor der formentlig vil komme flere nye ansigter til klubben og i den rød-hvide Arsenal trøje. En af disse kunne meget vel være Paulo Dybala, som i øjeblikket spiller for italienske Palermo. Dybala bliver af mange anset, for at være “den nye Aguero”, da han indeholder mange af de samme kvaliteter, som netop Aguero.

Arsene Wenger skulle angiveligt være en stor beundrer af Dybala, og han vil meget gerne have en angriber med hans kvaliteter i hans trup. Den meget troværdige, italienske SkySports journalist, Gianluca Di Marzio, skrev for nyligt dette på sin Twitter profil.

#Palermo, la prima scelta di #Dybala resta la #Juventus: ma intanto l’#Arsenal… http://gianlucadimarzio.com/serie-a/juv … -larsenal/… #gdm #gdmercato #AFC

Di Marzio: Arsenal representatives to meet with Palermo next week for Dybala talks.

Dybala har tidligere på sæsonen bekræftet, at Juventus er hans førsteprioritet, men den italienske klub har netop 300 millioner, som er det beløb, Palermo forlanger for Dybala. Da Dybala blev spurgt til Arsenal, bekræftede han selv, at et skifte til klubben ville være meget interessant.

Se hvorfor Paulo Dybala bliver kaldt “den nye Aguero” her