Ifølge flere medier har Arsenal købt en midtbanespiller i FC Basel. Dette kan dog ikke gøres officielt endnu. Læs hvorfor her. 

Ifølge kilder og medier i Schweiz, skulle Premier League-klubben, Arsenal, have købt og underskrevet en kontrakt med FC Basel-spilleren Mohamed Elneny. Arsenal-manageren Arsene Wenger fortæller på et pressemøde tidligere i dag, følgende:

“Desværre kan vi ikke annoncere noget i om Elneny lige nu, fordi intet er afsluttet.” Derudover forklarede den franske manager også, at der meget snart er flere signings i vente. En tidsramme satte den 66-årige manager dog ikke. Typisk var…

En TV-journalist interwiede Arsenal-manageren gennem næsten 20 år, om ham og resten af stabben ville få en trav januar måned. Til det svarede Wenger blot “ja.” Om han snakker om køb af spillere eller træning på bane vides ikke. Gætterier er dog tilladt.

På trods af dette, skriver flere anerkendte medier, at kontrakten faktisk allerede nu skulle være underskrevet, og at lægetjekket meget snart vil blive lavet. Af den grund har flere fans og eksperter opdateret deres Twitter-profiler og her får du nogle af de sjoveste:

Hvem er Mohamed Elneny så?

Mohamed Elneny er en 23-årig gut, vokset op i Eguypten og siden 2013 spillet for FC Basel i den bedste schweiziske række. Den 180 cm-høje egypter spiller defensiv midtbane med nummer 33 på ryggen. Overgangssummen til Arsenal skulle eftersigende ligge på 37 millioner kroner.

Læs også: Prisen på FCN – Hvor meget er tigrene fra Nordsjælland værd?

Læs også: Breel Embolo – Basels Didier Drogba