FC Helsingør har fået sin egen William Kvist. Klubben har nemlig lavet en aftale med William Kvist, der løber til resten af efteråret.

Foto: Claus Birch

Der er, som du måske allerede nu har opdaget, ikke tale om F.C. Københavns udgave af William Kvist, men derimod den svenske, der rykker mod det nordsjællandske.

LÆS OGSÅ: Brøndby udsender blodrødt regnskab – denne beslutning har kostet dem dyrt

Helsingør blev imponerede over Kvists evner i forbindelse med en træningskamp mod FCK i mandags, og her gjorde den 23-årige svensker det så fint, at han kunne binde sig permanent til klubben med en kontrakt i hånden.

Til Helsingør Dagblad udtaler Janus Kyhl.

-William er en spiller, som har et stort talent, der endnu ikke er blevet udfoldet på højeste niveau, og det håber vi, at han kan gøre her hos os, siger direktøren i FC Helsingør, Janus Kyhl.

Williams Kvists seneste ophold var med Gladsaxe-klubben, AB, der dog måtte en tur ned i landets tredjebedste række – en division, Kvist simpelthen er for god til, lyder det.

-Han er stærk på bolden, som han både behandler godt, og det er meget svært at pille den fra ham. Det synes jeg også, at han viste mod FCK forleden. Samtidig med de gode evner på bolden, er han også meget arbejdsom, men der er da noget, der skal arbejdes på. Det forsøger vi at gøre de næste måneder, lyder det fra Kyhl.

I Sverige har William Kvist optrådt for klubber i den næstbedste række, da han har repræsenteret både Örebro og Landskrona.

LÆS OGSÅ: Done Deal: Barcelona bruger 1.200.000.000 på ønskespiller