Brendan Rodgers
LIVERPOOL, ENGLAND – JANUARY 05: Brendan Rodgers, manager of Liverpool looks on prior to the Budweiser FA Cup third round match between Liverpool and Oldham Athletic at Anfield on January 5, 2014 in Liverpool, England. (Photo by Clive Mason/Getty Images)

Premier League-klubben, Leicester City, meddeler tirsdag aften, at man har ansat den tidligere Liverpool-manager, Brendan Rodgers, som nyt navn til trænersædet.

Den nordirske træner, Brendan Rodgers, får kontrakt med Leicester City frem til sommeren 2022.

Den 46-årige nordirer har været kædet sammen med et skifte til netop Leicester, efter klubben søndag fyrede Claude Puel efter en række dårlige resultater.

Senest tabte man med hele 1-4 på hjemmebane til Crystal Palace.

LÆS OGSÅ: Eden Hazard ville blive en kæmpe stjerne i Real Madrid

Dermed vender Brendan Rodgers tilbage til Premier League for første gang, siden han fik sparket hos Liverpool i 2015.

Forud for jobbet på Anfield var han træner for Swansea City, for hvem han leverede en række flotte præstationer med.

– Jeg er meget priviligeret og beæret over at kunne stå her som Leicester-træner. Jeg vil give mit liv for at disse fans kan blive glade, fortæller Rodgers i en pressemeddelelse.

– Sammen er vi stærke, og jeg ser frem til at arbejde sammen med spillere, staben og fansene, for at bevæge os i den rigtige retning.

LÆS OGSÅ: Sarri: Jeg aner ikke hvad ‘Sarribold’ er!

Claude Puel har efterladt Leicester i en position som nummer 12 i ligaen. Men The Foxes har ikke vundet i syv kampe i alle turneringer.

Leicester har i øjeblikket otte point ned til nedrykningszonen.