Barcelona-træneren Luis Enrique afslører, at de er blevet enige med Neymar omkring hvor meget spilletid han skal have på det brasilianske landshold. Det indebærer, at den brasilianske superstjerne ikke kommer til at spille Copa America. 

Af David Paris 

Barcelona har netop annonceret, at deres superstjerne Neymar ikke skal spille Copa America, når turneringen bliver skud i gang til sommer den 4.juni. Til gengæld skal den 24-årige fodboldspiller spille dette års OL for det brasilianske landshold, der netop også foregår til sommer.

Annonceringen kommer på baggrund af, at Barcelona har været i klammeri med Brazilian Football Confederation (CBF), fordi den catalanske storklub holder fast i, at Neymar kun må spille en af turneringerne, selv CBF vil have ham til at spille begge turneringer.

Marco Polo del Nero udtaler sig 

Nu hævder presidenten for CBF, Marco Polo del Nero, at Neymar med 100% sikkerhed kun kommer til at spille OL, der løber over stablen til sommer, og det er gode nyheder for Barcelona.

En udtalelse for den catalanske storklub lyder: “FC Barcelona takker det brasilianske fodboldforbund og dens formand, Marco Polo del Nero, for at have accepteret forslaget klubben har forslået omkring, at Neymar kun kommer til at spille OL, der finder sted fra august 3. til 21.”

Brasilien er et af de lande, der er favoritter til at snuppe Copa America-titlen til sommer, men det bliver uden Neymar, selvom prestigen i Copa America umiddelbart har et højere niveau end en OL-slutrunde.

Læs også: Manchester United er klar til at springe transferrekorden i forsøget på at hente Neymar til Old Trafford

Læs også: Neymars kontrakt afsløret – se hvad Ballon d’Or titel vil indbringe