Det spanske fodboldforbund har bekræftet, at Real Madrids højre back, Dani Carvajal, stadig er udtaget til VM-truppen – for nuværende.

Tidligere denne mandag blev det udmeldt, at Carvajals skade fra Champions League-finalen ikke var så alvorlig som først antaget.

En pressemeddelelse på det spanske fodboldforbunds – RFEF – officielle hjemmeside bekræfter nu, at forsvarsspilleren vender tilbage til landsholdstruppen senere i aften.

Derudover forventes det, at forsvarsspilleren er ude i omkring to til tre uger, men at han når at blive klar til La Rojas første kamp under VM-slutrunden mod Portugal, som spilles den 15. juni.

Real Madrid vandt – på trods af, at de måtte undvære Carvajal i lidt over en time – Champions League-finalen med 3-1 over Liverpool.

Det var især en dårlig præstation fra Loris Karius og en særdeles fremragende fra Gareth Bale, som var skyld i, at resultatet blev, som det blev.

Ved pausefløjt stod der stadig 0-0, men der blev altså scoret fire kasser i løbet af anden halvleg.

Fem minutter efter, at anden halvleg var gået i gang, lavede den tyske målmand et af de største drop i historien, da han smed bolden lige ned på fødderne af Karim Benzema. Dermed kunne franskmanden score et af de mere nemme mål i hans karriere.

Blot fire minutter efter Real Madrids første føring, udlignede Sadio Mané til 1-1.

Stillingen holdt dog ikke længe, da indskiftede Gareth Bale besluttede sig for at lave et af de mest bemærkelsesværdige mål i Champions Leagues historie. Med et glimrende saksespark, sparkede han madrilenerne foran med 2-1.

Samme Bale scorede finalens sidste mål, da Loris Karius igen kom i søgelyset. Et langskud fra waliseren gled ud af hænderne på Liverpool-manden, og så var kampen afgjort.