Francesco Totti er en legende i AS Roma. En klub, han er ikke færdig med at arbejde for.

(Photo by Soare/NurPhoto via Getty Images)

Francesco Totti indstillede karrieren i sidste sæson, men ikonet fra den italienske hovedstad afslører nu, at han fortsat vil have sin daglige gang i klubben.

  • Min spillerkarriere er ovre, og nu begynder en ny og vigtig rolle i Roma, hvor jeg håber på at kunne gøre det samme, som jeg gjorde på banen, siger Totti til Roma TV.

Læs også: Lyngby slår vanvittig rekord – det er ikke sket siden 1988

  • Jeg er fuldstændig til rådighed helt ned fra ungdomsholdene til præsidenten. Jeg er havnet i et helt nyt kapitel i min karriere, og jeg glæder mig til at arbejde sammen med Monchi (den nuværende Director of Football i Roma, red.), præsident James Pailotta og træner Eusébio Di Francesco, tilføjer Totti til klubbens TV-station.

Hvilken rolle, Totti fortsætter i, vides endnu ikke.

Se også: Video: Robert Pires sender Carles Puyol på grillen