Nordin Amrabat ser betænksom ud i en kamp for hans tidligere arbejdsgiver, Málaga CF. [Getty Images]

Nordin Amrabat ser betænksom ud i en kamp for hans tidligere arbejdsgiver, Málaga CF. [Getty Images]

Watford har købt den marokkanske landsholdsspiller Nordin Amrabat fra Málaga CF. Det skriver den spanske klub i en pressemeddelelse mandag aften.

Nordin Amrabat har skiftet La Liga ud med Premier League, efter at Watford har afsluttet handlen, der vil sikre klubben fra den spanske turistby i omegnen af 8 millioner euro, som svarer til cirka 60 millioner danske kroner.

Amrabat kom i januar 2014 til Málaga på en lejeaftale, og i sommeren 2014 blev lejeaftalen forlænget, så den løb yderligere i et år, og sidste år valgte Málaga så at udnytte den købsoption, som var en del af aftalen. Købsoptionen som Málaga udnyttede forventes at have haft en værdi af omkring 22 millioner danske kroner.

Den marokkanske spillers niveau har dog dalet i de seneste måneder, hvor det kun er blevet til en assist og ingen mål i 13 kampe for den ellers farlige marokkaner.

Den 28-årige Amrabat håber på at kunne forbedre sin form under Quique Sánchez Florez og et Watford-mandskab som lige nu nyder godt med succes, vil håbe på at kunne nyde godt af den hollandsk-fødte marokkaners talent.

Læs også:

10 Wonderkids DU bare SKAL købe i Football Manager 2016

Arsenal klar med bud på Leicester-stjerne

Derfor skifter Aubameyang IKKE til England