Manchester United var på jagt efter forstærkninger i januars transfervindue. Det var specielt forstærkninger til defensiven, som mananager Louis Van Gaal jagtede. Mange United fans havde håbet på, at Deadline Day ville blive en travl dag for klubben og forhåbentlig resultere i én eller flere store signings.

Klubben blev kædet sammen med stjerner, som Hummels, Varane og Strootman i løbet af dagen. Efterhånden som dagen gik, så viste det sig dog, at United ville få svært ved at få fat i de store stjerner til i komme i Manchester United trøjen. Det blev dog heller ikke til nogen mindre signings, ihvertfald ikke før til aller sidst. Ud af ingenting annoncerede Manchester United nemlig en signing af en forsvarsspiller på Twitter

 

Andy Kellet er navnet på den 21 årige forsvarsspiller, som United hentede på en halvårig lejeaftale, i de døende minutter af januars transfervindue. Andy Kellet er på ingen måde den spiller United fansene håbede på og spørgsmålet er om han overhovedet kommer på holdet. Kellet har blot optrådt 4 gange for Bolton og 15 gange på udlån hos Plymouth i League Two.

andy kellet