Calum McManaman på Massadio Haidara

Den engelske fløjspiller Callum McManaman er som udgangspunkt ikke et svin på en fodboldbane og derfor var det noget af en overraskelse, da han udførte en dødstakling på den franske venstreback Massadio Haidara, som ses i videoen ovenfor. Den nuværende Sheffield Wednesday-spiller udragerede Haiadara midt på egen banehalvdel af uvisse årsager. Det var i en kampe mellem Wigan Athletic og Newcastle United.

Graeme Souness på Gheorghe Rotariu

Souness var i sin tid som professionel fodboldspiller en hård negl og han blev regelmæssigt sendt i bad før resten af sine holdkammerater. På en eller anden slap af dog af sted med ingenting efter denne hovedløse takling. End ikke et gult kort modtog han. Om det var fordi han prøvede at forvirre dommeren ved selv at fremhæve en skade på sin læg er uvist. Dette skete i en Europa Cup-kamp mellem Souness’ hold Rangers og modstanderne Steaua Bucharest.

Ben Thatcher på Pedro Mendes

I en kamp mellem Manchester City og Porstmouth kom Portstmouth-spilleren Pedro Mendes alvorligt til skade og han blev nødt til at få tilført ilt inde på banen efter sammenstødet med City-spilleren Ben Thatcher, som smadrede sin albue i hovedet på Mendes, der ingen chance havde for at undvie. Thatcher modtog det røde kort og fik senere en karantæne og en pengebøde af FA.

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side