Paul Gascoigne på Gary Charles

Man kan i den grad sige, at karma var en bitch for Tottenham-spilleren Paul Gascoigne, der efter den vanvittige tackling, som du kan se i videoen ovenfor, blev nødt til at udgå med en skade. Han burde 100 procent have haft et rødt kort for den svinestreg. Det var i øvrigt i FA-cup-finalen i 1991 mellem Spurs og Nottingham Forest.

Duncan Ferguson på Jock McStay

Big Dunc Ferguson, som Duncan Ferguson fra Rangers, også blev kaldt. Han blev tit fundet skyldig i at overtræde fodboldreglerne og det var selvfølgelig også tilfældet, da han nikkede sin direkte modstander Jock McStay fra holdet Raith Rovers en skalle midt på banen. Han formåede overraskende nok ikke at blive udvist, men fik senere flere spilledages karantæne af det skotske fodboldforbund for den sindssyge handling. Ferguson har altid haft problemer med at styre sit temperant og det kommer i den grad til udtryk i videoen herover.

Harald Schumacher på Patrick Battiston

Den sidste og måske også den groveste på listen. Med fuldt overleg banker den tyske målmand Harald Schumacher i 1982 ud i den franske landsholdspiller Patrick Battiston. Man kan tydeligt se i videoen, at den vesttyske målvogter intet gør for at afvige eller sænke farten, i det han ved bolden er uden for egen rækkevide. Et chokerende sammenstød i semifinalen i verdensmesterskabet, som rystede tilskuere som medspillere. Battiston slog et par tænder ud og lå bevistløs på banen før lægerne kom. Som bekendt er målmanden for det meste fredet i feltet og han kan næsten ikke lave frispark. Den overbevisning var kampens dommer tydeligvis også af og SCHUMACHER fik frispark. Den rigtige beslutning havde været et rødt kort til keeperen og en efterfølgende lang karantæne.