West Hams manager Manuel Pellegrini har afsløret, at en af klubbens kantspillere ikke kommer til at spille flere kampe i denne sæson.

Det drejer sig om klubbens ukrainske landsholdsspiller Adriy Yarmolenko, der ikke kan spille flere kampe i denne sæson, fordi han er skadet i akilleshælen.

Han blev opereret efter klubben 1-0 nederlag til Tottenham sidste år i oktober. Mange fans har siden hen håbet på, at han ville komme tilbage inden sæsonen var ovre. Men det er altså ikke tilfældet denne gang og West Ham må undvære den ellers meget inflydelsesrige spiller i sæsonens resterende kampe.

(Photo by Chris Brunskill Ltd/Getty Images)

Sky Sports skriver, at manager Pellegrini har afsløret, at han ikke ønsker at Yarmolenko skal have travlt med at komme tilbage. Hvis han gør det kan der nemlig være chance for at han falder tilbage i samme skade. Og så starter det hele på ny igen.

“Yarmolenko arbejder rigtig godt i øjeblikket. Han har ingen smerter og sparker og løber med bolden helt fint. Men det er stadig for tidligt for ham, hvis han vender tilbage i denne sæson. Derfor satser vi på, at han vender stærkere end nogensinde tilbage efter sommerferien. ” slog Pellegrini fast.

Han skiftede til West Ham sidste sommer fra Dortmund og indtil oktober havde han formået at lave to mål og en assist. Men det skal vi huske kun var i ni Premier League kampe.

Pellegrini og co. kunne godt have brugt den 29-årige kantspillers evner de sidste par måneder. Klubben befinder sig skrivende stund på en 11 plads i den bedste engelske række. Derfor er der nok ikke særlig stor chance for at rykke ned i denne sæson.

Målet for sådan en traditionsklub og selveste Pellegrini må dog være at slutte højere oppe end nummer 11 i Premier League.