Om David De Gea skal til Real Madrid har været et af de varmeste emner på rygtebørsen i dette sommertransfervindue. Den spanske landsholdsmålmand afviste i slutningen af sidste sæson Manchester Uniteds kontraktudspil, der indebar en ugeløn på omkring 2.1 million kroner.

Læs også: Pochettino vil hente Eto’os lillebror og to andre angribere for 370 millioner kroner

Dette betyder, at De Geas kontrakt nu står til at udløbe om 12 måneder og kan derefter blive hentet på fri transfer, medmindre han forlænger inden.

Real Madrid har tidligere afgivet et bud på den 24-årige målmand, som stod til at indbringe Manchester United 136 millioner kroner. Van Gaal er dog fast besluttet på at ville have næsten det dobbelte for De Gea.

Det er stadig uvist om Real Madrid og Manchester United når til enighed om en pris, men i tilfælde af, at de gør, har Van Gaal udset sig Ajax målmand, Jasper Cillessen som erstatningen. Jasper Cillessen var desuden også manden bag stængerne under VM 2014, hvor Van Gaal førte Holland til en bronzemedalje.

Schmeichel: Lloris har bevist sit værd i Premier League

Nu har den tidligere målmands legende Peter Schmeichel, også givet hans besyv med en eventuel løsning på hele målmandsproblematikken.

Daily Express skriver, at Peter Schmeichel udtaler følgende:

– Cillessen er en god målmand, men (Van Gaal) skiftede ham ud under straffesparkskonkurrencen under VM, og det viser manglende tillid.

– Jeg tror ikke, han har 100 procent tillid til ham, og sådan én målmand vil jeg ikke have i Manchester United. I tilfælde af at De Gea skifter, ville jeg elske, at Lloris kom til Manchester United. Han har den rette spillestil, og det har han også bevist i Premier League.

 

Hugo Lloris er på nuværende tidspunkt på kontrakt med Tottenham, hvilket han har været siden 2012, hvor han ankom fra franske Lyon.