Tottenhams topscorer fra sidste sæson og nye guldfugl Harry Kane er en eftertragtet herre rundt omkring i Europa. På trods af dette, er det langt fra sikkert at den unge landsholdsspiller skifter klub i dette transfervindue, men såfremt en handel finder sted, er Tottenham-manager Mauricio Pochettino nødt til at have en backup i ærmet. Dette har den argentinske manager så sandelig også, da Goal.com skriver, at klubben lige nu er sat i forbindelse med hele tre angribere.

Læs også: Jose Mourinho desperat efter at skrive med Terrys afløser

Clinton N’Jie

Clinton N’Jie er den mest interessante af de tre mulige angribere. N’Jie spiller lige nu i Lyon, hvor han både kan optræde som frontangriber og ude på kanten. Efter sigende koster den camerounske angriber, som af nogen kendes som ‘Eto’os lillebror’, hele 111 millioner kroner, og spørgsmålet er så, om Tottenham virkelig vil bruge så mange penge på at bringe en spiller, der har scoret syv mål og lavet syv assists i 30 kampe, til White Hart Lane?

Samtaler mellem repræsentanter for Tottenham og Lyons præsident Jean-Michel Aulas, skulle højst sandsynligt handle om hvordan kontrakten for N’Jie skal sættes sammen. Den franske storklub vil nemlig have bonusser for x antal kampe, deres angriber spiller for den engelske klub.

Læs også: Chelsea køber ny forsvar for kæmpe beløb

Javier Hernandez og Saido Berahino

De to andre angribere, som Pochettino har i kikkerten, er Manchester Uniteds Javier Hernandez og West Bromvich Albions Saido Berahino. Hernandez brugte sidste sæson som reserve i Real Madrid, da han var lejet ud fra netop Manchester United. Mexicaneren har altså ikke meget kamptræning, men Tottenham vil alligevel give 105 millioner kroner for ham.

Sagen omkring Berahino er en anden, for her har hans klub WBA, som klubben også kaldes, sat et prisskilt på 260 millioner kroner. Dette synes Tottenham naturligvis er for højt og de er kun villige til at slippe 170 millioner kroner.